Paddock Paradijs

Klik hier voor de prachtige video van ons Paddock Paradijs en krijg een goede indruk van de ruimte, openheid, gezelligheid en goede zorgen die uw paard kan verwachten.

In Augustus 2011 hebben wij ons Paddock Paradijs ‘Eigen paard goud waard’ geopend waar paarden weer paard kunnen zijn.
Wij geloven erin dat paarden het gezondst en gelukkigst zijn wanneer zij in een zo natuurlijk mogelijke omgeving leven. Een omgeving waarin zij vrij kunnen leven, veel bewegingsruimte hebben, kunnen schuilen wanneer dit volgens hen nodig is en waar ze in een fijne kudde samen zijn.

Dag en nacht leven de paarden in een groep buiten in het paddock paradijs. Over de heuvels rennen, uit de poel drinken, grote afstanden afleggen via de track, over heuvels, door de zandbak of via hun eigen gecreëerde paden, alles kan in ons paardenparadijs. Met verschillende graasplaatsen en paden om in de weilanden te komen om zo de beweging te stimuleren, leven de dieren in een kudde.

Geen overbodige luxe zoals hoefijzers of dekens, zelfs niet in -10 graden wanneer ze met 3 centimeter sneeuw op hun rug staan te eten. Wij geloven erin dat een paard zelf het beste weet wanneer hij moet eten, drinken, schuilen, rennen, rusten, liggen of spelen. Wij bieden ze dan ook de mogelijkheid om dit zelf te beslissen. Wanneer de paarden willen schuilen kunnen zij in de grote schuilstallen gaan staan, bij de hoog begroeide wallen of bij bomen. Als zij honger hebben kunnen ze gras eten of opzoek gaan naar hooi. Rennen, spelen, rollen, ze hebben alle ruimte in ons paddock paradijs.

Grote zandvlaktes, verharding, meerdere weilanden, lange en grote paden om over te rennen, een poel om te drinken en in af te koelen, heuvels om te klimmen en takken om mee te spelen of op te kauwen, alles is aanwezig in ons Paddock Paradijs.

 

Uw paard in het paradijs

  • High-end en Unieke stallingsmogelijkheden
  • Absolute vrijheid en toch de veiligheid van toezicht.
  • 24/7 weidegang
  • Gevarieerde en weinig veranderlijke kudde
  • De mogelijkheid om te schuilen, rennen, rollen, rusten en spelen wanneer uw paard wil.
  • Een plek waarvan u weet dat er met veel liefde en aandacht voor uw paard gezorgd wordt.
  • Een adres waar wij alle zorg op ons nemen en u zo vaak als u wilt kunt komen, maar ook met een gerust hart weken (of zelfs maanden) de verzorging 100% aan ons kunt overlaten.
  • Uw paard, paard laten zijn. Dat kan bij Eigen paard Goud waard.

 

 

Het begin

Martin, de verzorger van uw paard, reed vroeger veel paard. Na dit jaren niet meer gedaan te hebben kwam hij vanaf 2000 weer in aanraking met paarden toen Jeanet, zijn dochter, haar eerste eigen pony kreeg. In de jaren daarna gingen ze zeer regelmatig de bossen in, Martin op de mountainbike en Jeanet op het paard. Af en toe reed Martin ook maar door rugproblemen zit rijden er niet meer in.

In 12 jaar tijd hebben zowel Martin als Jeanet, vader en dochter, ontdekt dat de traditionele manier van paardenhouden niet bij hen past. Daarom besloten zij gezamelijk in 2011 te starten met de perfecte plek voor paarden. Zo ontstond Paddock paradijs
“Eigen paard goud waard”.

Jeanet heeft vanaf haar tiende meerdere pony’s en paarden gehad. Vanaf 2007 startte zij met beleren van jonge paarden. Ze is 3 keer naar Estland geweest om hier meerdere paarden te trainen. Daarnaast heeft zij de opleiding ‘paardenhouderij’ afgerond, heeft ze op verschillende stallen stage gelopen en ontwikkelde ze haar eigen manier van paarden trainen en omgaan met paarden.

Na jaren paarden beleren kwam er in juni 2012 abrupt een einde aan. Zij viel van een trainingspaard en brak haar rug. Na een half jaar revalideren heeft Jeanet besloten geen paarden meer te trainen.

Door de vele jaren ervaring met paarden, van zowel Martin als Jeanet, hebben zij alle kennis en kunde om de paarden te geven wat ze nodig hebben. Bij Paddock Paradijs “Eigen paard goud waard” staan de paarden te allen tijde op nummer 1 en zullen wij er alles aan doen om het de paarden zo goed mogelijk te maken.

 

Dit bericht is geplaatst in Informatie, Nieuws, Overige. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *